Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.04.2009 14:27 - 120 години от рождението на Адолф Ротшилд - (Хитлер)
Автор: lambo Категория: Политика   
Прочетен: 33084 Коментари: 19 Гласове:
2

Последна промяна: 18.08.2010 15:50


На 20 Април 1889 г. е роден Адолф Ротшилд. Или ... Ши(е)кел-Грубер, Хидлер, Хютлер и Хитлер според последователно следващите имена в рода му ! Раждането става в Браунау на Ин, на границата между Германия и Австрия. 
 
Баба му Мария-Ана Шикелгрубер
(истинско име Шекел-Грубер) ражда баща му Алоиз през 1837 г. на 42-годишна възраст. Тя е била прислужница в дома на банкера Соломон Ротшилд
, втория син на основателя на династията. По това време жената на Соломон е била скарана с него и си живяла в Париж. Мария-Ана разбира се, е прокудена бременна от къщата на Ротшилд, и ражда единственото си дете, сина си Алоиз, в една бедна планинска хижа, в района на Дьолерсхайм, до сегашната граница между Австрия и Чехия. Все покрай границите ...

В 1842 г., когато Алоиз е на 5,  Мария-Ана  се омъжва за Йохан Хидлер - бедняк и скитник. Между другото съпругът на майка  му, НИКОГА не осиновява Алоиз. Според някои Хидлер е чешки евреин. Алоиз обаче живее при брата на Йохан Хидлер - Йохан Непомук Хютлер - който е доста заможен. Двама братя с еднакви имена (Йохан), но с различни, макар и близки фамилии (Хидлер - Хютлер) !!!

Мария-Ана умира през 1847 г., когато Алоиз е 10-годишен. Йохан Хидлер си отива през 1857-ма. Алоиз Шекелгрубер се оженва за 14 години по възрастна от него, 50-годишна стара мома Анна Гласъл. С този брак той си оправя материалното положение и става скъпо-платен митнически чиновник.

Чак в 1876 г. когато Алоиз е на цели 39 години, отгледалия го Йохан Непомук Хютлер намира 3-ма неграмотни "свидетели", които пред местния свещенник Йозеф Цанширм, слагат "подписите" си, че именно той Хютлер, а не брат му Хидлер е бащата на Алоиз ! "Подписите" всъщност са по 3 кръстчета от всеки ... общо 9 кръстчета ! И така ... от 1 Януари 1877 г. Алоиз Шекелгрубер вече не е "копеле" и става Алоиз Хитлер. Защото при изписването на фамилията ХЮТЛЕР, станало "грешка" и тя била трансформирана в ХИТЛЕР !!! Защо?! Ами, че разбира се. Думичката Хитлер се скандира много по-лесно от Хютлер ...

Ново-появилия се Алоиз Хитлер започва да ... 19-год. си прислужница Франциска Матцелсбергер. През 1882 г. тя му ражда незаконен син, пак Алоиз - Алоиз Матцелсбергер. През Април на следващата 1883-та умира жена му Анна, и веднага през май същата година Франциска става 2-ра законна съпруга на Алоиз Хитлер. Синът им Алоис Матцелсбергер веднага е прекръстен на Алоиз Хитлер. През юли пак същата година Франциска ражда и дъщеря - Анжела Хитлер. Тогава Франциска се разболява тежко от туберкулоза.

По това време, селския бик спи и с  незаконната си дъщеря Терезе, родена от негова бивша любовница. От Анна той няма деца. Терезе му ражда син, който същевременно му е и внук !!!  Но и това не е всичко ...

Когато 2-та му жена пада на легло, Алоиз Хитлер започва да ... и новата си прислужница Клара. Клара обаче е дъщеря на Йоханна Пьолцл. Коя е Йоханна Пьолцл ? Ами това е дъщерята на "баща" му - Йохан Непомук Хютлер, от законната му жена Ева Мария Декер. Тоест Йоханна е полу-сестра на Алоиз, а нейната дъщеря Клара му е племенница !

Понеже фабулата се заплете, дал-е-е-е-ч по-сложно и от елитен латино-американски сериал, то спрете за малко да четете, глътнете си аповете и пак да продължим ...

Та ... значи Клара Пьолцл е племенница на Алоиз ! И е 23 години по-млада от него !! Оказва се, че Клара е бременна от своя вуйчо !!! Този път смъртта на Франциска идва овреме, и Клара е 3-та законна съпруга на въпросния селски бик. Между другото Клара до смъртта му (1903), си му вика - "вуйчо"

Клара ражда общо 6 деца на вуйчо си ... Както самата тя, така и нейните деца се падат внуци на Йохан Непомук Хютлер !!! От тях 4 (Густав, Ида, Отто, Едмунд) умират още малки. Остават живи само две :
1) 6-то дете Паула Хитлер (1896 - 1960)
2) 4-то дете Адолф Хитлер (1889 - 1945 ?)

image
Израелска банкнота - 1 нов шекел = 1 NEW SHEQEL

image
Бащата на Хитлер, Алоиз Шекел-Грубер (Ротшилд),
като митнически чиновник

image
Селският бик в последните си години

image
Майката на Хитлер, Клара Пьолцл, по дядо - Хютлер.
По принцип момчетата наследяват гена на майките си и обратно. От раз се вижда, че Хитлер е наследил лицето и лъскавите хипнотизиращи очи на майка си.

image
Какво сладко бебе, нали ?
Колко гойска кръв ще пролее това еврейче !!!

image
Хитлер в училище. Долу вляво е бъдещия велик философ Витгенщайн. И той е евреин.

image
Родната къща на Хитлер

image
Гробът на родителите на Хитлер

image
Полу-братът на Хитлер, Алоиз Матцелсбергер,
(по-късно Хитлер) от втората жена на Алоиз - Франциска. Вгледайте се добре в змийските очи и поглед на Алоиз.
Този тип хора са с рептилоиден (змийски) геном ...

През 1900 и 1902 г. е осъждан за кражби като сервитьор. През 1910 г. в Лондон, се жени за ирландката Бриджит Даулинг. По време на Първата Световна е в Германия, където се жени за Хедвиг Хайдеман, като 3 пъти чрез подставени лица изпраща съобщения на Бриджит, че е умрял. Хитроста му е разкрита, и е съден за двуженство в 1924 г.

image
Хитлер с полу-сестра си Анжела, родена от Франциска

image
Рисунка на сестра му Паула

image
Паула Хитлер

image
Паула Хитлер в края на дните си

image
И Хитлер тръгва по стъпките на баща си.
Това е полу-племенницата му Гели Раубъл,
дъщеря на полу-сестра му Анжела Хитлер,
която той прави своя любовница

image
Въпреки че не можел да прави секс,
Хитлер бил болезнено ревнив към Гели,
което довело до само(?)убийството и на 19.09.1931 г.


Тагове:   Хитлер,


Гласувай:
2



1. grigorsimov - По-добре се информирайте за същността на Хитлер, от първо лице
22.04.2009 10:22
За целта можете да прочетете разговора на Хитлер и Екарт, от 1923 г., за евреите и болшевизма, "от Мойсей, до Ленин". На български, в четири поредни публикации, на адрес:
http://grigorsimov.blog.bg/viewpost.php?id=318134
цитирай
2. lambo - Благодаря за линка, ще го прегледам
22.04.2009 10:52
Литературата за произхода на Хитлер е огромна.

Но като имам предвид, забързаното ни време и спецификата на блог-аудиторията, е цяло мъчение, как в един ЗАДЪЛЖИТЕЛНО къс постинг, да включиш само най-важното, като същевременно не изкривиш по този начин Историческия образ.

Извини ме за дългото изречение ...
цитирай
3. анонимен - Walter Schellenberg
22.04.2009 16:04
Здравей,приятелю!
Прочетох кратките биографични справки за теб и Хитлер.Като християнин,съм впечатлен от геройството ти на Великден 1970 - по онова време си трябваше направо смелост,за да отидеш на църква,още повече на такъв светъл християнски празник.Евреите/Ротшилд и ко./се опитаха да доунищожат Християнството първо в страните,завладени от СССР,а след това и в останалия свят - както виждаме,акцията продължава и днес с пълна сила.
По отношение на Хитлер ме интересува ролята на еврейските масони в подготовката на Втората св.война,издигането на Хитлер за фюрер и преднамереното съсипване на Германия.Имаш ли някаква информация по въпроса,която би могъл да ми предложиш?
Благодаря ти предварително!
Твой Валтер Шеленберг
цитирай
4. lambo - до Валтер
22.04.2009 17:39
Имам много инфо, но смятам да го напиша в отделен пост ...

Партийката и щурмовите отряди на Хитлер са финансирани от едрия еврейски капитал. Накрая, когато парламентарната подкрепа за Хитлер започва да отслабва, Юдо-Банкерите предизвикват онзи черен ден на борсата. Именно чрез кризата и безработицата, Хитлер отново спечелва гласове и идва на власт.

Не ти ли напомня това, сегашната криза, чрез която един крипто-ислямист спечели Президентските избори ... ?

"Нищо ново под слънцето"- са казали древните римляни. А те са изградили тази огромна империя, не само с воини ...

"Иска се и Акъл" - както се казва в рекламата
цитирай
5. анонимен - Walter Schellenberg
23.04.2009 09:37
ОК,ще се радвам да прочета нещо повече от теб - виждам,че разполагаш с богата информация.Все пак,каква е ролята на масоните в световните събития?Защо ми се струва,че много от символите на националсоциализма са масонски?
За Симеон знам,че е масон,но дали и Доган Султан е такъв?
Благодаря ти предварително!
цитирай
6. анонимен - Болни мозъци сте вие
27.04.2009 23:04
Нямам коментар :(
цитирай
7. анонимен - to koi li ne e mason ce pitam ot Istok ...
01.05.2009 10:22
to koi li ne e mason ce pitam ot Istok ta do krainia dalechen Zapad i koi e vinoven nie vsichkite cme ci vinovni, picali ca xorata c zenata na givota ci i mnogo ot tezi deto ca picali ca ynichtogeni bavno no pocledovatelno za tova che ca podredili za clepite ovze faktite ta dano pomicliat malko, no nikakva polza, pak te ypravliavat i darpat konzite, ctrachnoto e che cega evreickite masoni po edin taen nachin ni vrachtat tova koeto texnia agent Xitler napravi c tix ynichtogavat zveta na naziite po zelia xrictiancki cviat c biologichno oragie, razraboteni programi za manipulazia i texnotronno oragie i ovzete pak malchat i izchezvat edin po edin, che gi i zameniat c kopia, koito ca cpolychlivi gore doly, a na nomer 6 che kaga prosto zelia cviat e bolen ot alchnocta na masonite-evrei da ni opravliavat i ako ce obadich ti ci fchista, rasista i anti semita ei taka ca i a podredili rabotata...
цитирай
8. lambo - Препис на Кирилица, на номер 7
01.05.2009 11:00
То кой ли не е масон се питам, от Изток та до крайния далечен Запад, и кой е виновен, ние всичките сме си виновни, писали са хората с цената на живота си, и много от тези дето са писали са унищожени бавно, но последавателно за това, че са подредили за слепите овце фактите, та дано помислят малко, но никаква полза, пак те управляват и дърпат конците, страшното сега е че еврейските масони по един таен начин ни връщат това, което техния агент Хитлер, направи с тях.

Унищожават цвета на нациите по целия християнски свят с биологично оръжие, разработени програми за манипулация и технотронно оръжие и овцете пак мълчат и изчезват един по един, че ги и заменят с копия, които са сполучливи горе-долу.

А на номер 6 ще кажа просто целия свят е болен от алчноста на масоните-евреи да ни управляват, и ако се обадиш ти си фашиста, расиста и анти-семита, ей така са я подредили работатата ...
цитирай
9. анонимен - Walter Schellenberg
09.05.2009 23:30
Ламбо,приятелю,четох последния ти коментар в Днес.бг и бих се подписал под него - наистина,еврейският заговор убива народа ни,като го дава отново в лапите на Турция.Едва ли може да ни бъде утеха фактът,че не само ние,но и целият свят бива циганизиран,а християнската религия съсипвана бавно и полека чрез политика,изкуство и медии.
За съжаление,не виждам спасение.Виждам те като президент и обединител на България,но всички демони ще работят срещу теб,докато не те елиминират.
Виждаш ли някакъв шанс?
цитирай
10. анонимен - Помогни ни!
29.09.2009 07:12
Събираме факти и почти не коментираме! Смятаме, че хората трябва да знаят истината или поне да научават факти! Тук погледни www.zooamigo-office.narod.ru. Моля!
цитирай
11. анонимен - Тоя пост е изпълнен с лъжи и истор...
08.11.2009 21:44
Тоя пост е изпълнен с лъжи и исторически неправилни трактовки
ЗА истинската версия - посетете уикито
цитирай
12. lambo - До номер 11
08.11.2009 23:12
Ако има лъжи - опровергай ги. А колкото до трактовката - нали за това е Мрежата да не четем само официалната версия, както до сега.

Между другото съм открил и други интересни неща в биографията на баба му Мария Ана Шекел-Грубер, които показват че и тя е еврейка. И едни пари се мотат по нея и после се появяват малко преди да осиновят Алоис. Но по нататък ...
цитирай
13. shtirlic - мое мнение
24.04.2010 12:16
Всъщност аз мисля, че тези които искат да управляват света се крият зад евреите, евреите по-скоро се явяват надзирателите на новият световен ред, но кои са неговите мозъци и двигатели ? Немога да си отговаря на въпроса защо антиеврейството се нарица антиСемитизъм, при условие, че симитите са арабско племе - а може би греша ?
цитирай
14. grigorsimov - Грешите от незнание
25.04.2010 13:04
Има толкова много документи, които неоспоримо доказват еврейското авторство на злодейските теории и практики. Вижте (извадките от) Талмуда им, вижте надгробното слово на равина Райхорн и тайните протоколи, и изказването на Дълес, и речта на равина Рабинович, и... прегледайте част от последните ми постинги!
Най горе, под заглавието на блога ми, с дребни букви, са посочени неколко адреса. Вижте поне първия: "Нека не си затваряме очите"...
цитирай
15. анонимен - не,наистина автора има психично разтройство
09.01.2011 02:51
аман от конспирации и истории,хей пийте ги тези хапчета най-накрая
цитирай
16. анонимен - Респект
19.01.2011 22:43
Ако ще и да е сто % евреин,Фюрера направи отлична услуга на Европа,прочиствайки я от еврейските унтерменшен.Дай Боже още един-двама евреи,като него.С тяхна помощ бързо ще приключи окончателното решение на еврейския въпрос.
цитирай
17. анонимен - ХИТЛЕР НЕ Е ЕВРЕИН!
20.01.2011 00:30
Ако приемем абсурда, че Хитлер е евреин, то само прави пак лоша услуга на евреите, показвайки колко болни са на тема пари и власт. Но да се върнем към реалността - произхода на Хитлер...

Значи понеже е Шикелгрубер следва и да е евреин? Ами Арнолд Шварценегер, чиято фамилия очевидно означава "черен негър" си е негър, а? Прилича ли ви на такъв? Майка му и да е била прислужница на Ротшилдови, то не означава, че детето е тяхно. И никога това не е потвърждавано. И по време на Третия Райх е имало кой да го провери това, Хитлер може да е бил лидер на партията, но тя е могла да го свали ако има причина за това.

Факт е, че нито руши Германия, както правят евреите, а създава от нищо велика държава. С труд, дисциплина и култура. Бил той спонсориран от евреи, хахаха - да, разбира се - тази теория върви ръка за ръка с другата глупост, че е евреин. А истината е, че е взел парите на богатите немски евреи - че защо не - и аз сега бих взел парите на българската мафия, ако имам властта - прави ли ме мафиот? Просто ги е изиграл по техен начин. Никой не можа да докаже, че евреи са го спонсорирали - е то няма как да докажеш неверни неща. И това, че бил издигнат от масони на власт - вие правите ли разлика между събирателното, което се лепи вече на всички тайни общества - масони, илюминати, тамплиери (розенкройцери и малтийци в по-малко случаи) и самите общества? Хитлер е издигнат на власт от тайното общество Туле, което е основано от барон Фрейхер Рудолф фон Зеботендорф и което е било с крайнорасистка и теософска идеология - хайде стига сте търсили конспирации в конспирациите и то по тоя псевдоинтелектуален начин със слухове, които и бабичките по седенките си разказват. Няма никаква научна стойност пред няколкото малко, но достатъчно силни и логични факта, които споменах.
цитирай
18. анонимен - От известната "jewish virtual library"
20.01.2011 02:31
http://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/Holocaust/hitlerjew.html

"One of the most frequently asked questions we receive is whether Adolf Hitler was Jewish or had ancestors who were. The idea seems to arise from the remote possibility that Hitler's grandfather was Jewish. Hitler's father, Alois, was registered as an illegitimate child with no father. Alois' mother worked in the home of a wealthy Jew and there is some chance a son in that household got the woman (i.e., Hitler's grandmother) pregnant. <b>Adolf Hitler was not Jewish</b>."

Пък вие си развивайте слабоумни теории.

цитирай
19. sturmmann - Не се излагайте, дори повечето н...
07.02.2013 14:33
Не се излагайте, дори повечето настроени страшно против Хитлер историци признаха, че историята как Хитлер бил евреин няма нищо общо с реалността.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lambo
Категория: Политика
Прочетен: 3559128
Постинги: 217
Коментари: 2709
Гласове: 4524
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031